RKC gehavend naar Den Haag voor duel met ADO

Castelen tijdens RKC - Cambuur
Castelen tijdens RKC - Cambuur
DEN HAAG - RKC Waalwijk kan zaterdagavond lang niet over de sterkst mogelijke selectie beschikken in het degradatieduel met ADO Den Haag.
Trainer Erwin Koeman zag afgelopen week tegen SC Cambuur maar liefst drie spelers afhaken in de eerste helft, van wie Romeo Castelen (ex-ADO) er zeker niet bij is in de Hofstad. Ook doelman Jan Seda is nog onzeker voor het treffen met ADO.
Evander Sno, de derde speler die zich al binnen de eerste 3 kwartier liet wisselen, is er zaterdag wel weer bij. Daar staat tegenover dat voormalig Rijnsburgse Boys-speler Damiano Schet geschorst is. Verder zijn Mart Lieder en Dennis Rommedahl nog geblesseerd.

Goede dienst

RKC (17de) kan zich zaterdag een goede dienst bewijzen tegen ADO (15de). De Waalwijkers staan maar 3 punten achter op de Hagenaars. In de wetenschap dat SC Cambuur, de nummer 16, zondag Ajax ontvangt, liggen er reële mogelijkheden voor RKC om de voorlaatste plaats te verlaten.
Ook ADO-trainer Maurice Steijn kan niet over zijn voltallige selectie beschikken. Kevin Jansen en doelman Robert Zwinkels zijn sowieso nog afwezig vanwege langslepende blessures. Daarnaast ontbreekt ook aanvoerder Danny Holla opnieuw.

ADO – RKC live op 89.3 FM Radio West

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en RKC Waalwijk is zaterdagavond vanaf 19.00 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Sjaak Polak verzorgt de analyse rondom het duel.