Donate a Gift: inpakpapier op

REGIO - De doelstelling voor Donate a Gift was het ophalen van minstens 10.000 cadeautjes voor de klanten van de Voedselbank in onze regio. Vrijdagavond stond de teller op 20.055 pakjes. Niet eerder werden zoveel cadeaus ingeleverd. Maar dat succes heeft een keerzijde.
Het inpakpapier is namelijk op. Er was genoeg papier om 10.000 cadeaus van een inpakpapiertje te voorzien, en er was zelfs wat extra's gedoneerd, maar dat bleek niet genoeg te zijn.
De organisatie riep mensen op om hun cadeau vooral niet ingepakt in te leveren, zodat er onderscheid kon worden gemaakt tussen kindercadeaus, spullen die leuk zijn voor jongens of meisjes en pakjes voor de ouders.
Heeft u inpakpapier?
Op dit moment zijn er zo'n 100 vrijwilligers in de loods van Omroep West bezig de cadeaus in te pakken. Zondag wordt een zelfde aantal vrijwilligers verwacht. Maar zij moeten wel iets te doen hebben. Wie toevallig nog een pallet inpakpapier in de schuur heeft liggen wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met donateagift@omroepwest.nl