Woning aan de Oliver Hardystrook in Zoetermeer overvallen

Afzetpolitie
Afzetpolitie
ZOETERMEER - In Zoetermeer hebben drie mannen een woning aan de Oliver Hardystrook overvallen. Vrijdagavond werd rond 18.40 uur bij het huis aangebeld, op dat moment waren er drie mannen in de leeftijd van 20 en 21 in de woning aanwezig.
De voordeur was nog maar net opengemaakt toen één van de drie overvallers zich op het slachtoffer stortte. Uiteindelijk gingen de drie overvallers er vandoor met persoonlijke spullen van de bewoners.  De twee andere mannen die op het moment van de overval in de woning aanwezig waren, verklaarden aan de politie niets van de overval gemerkt te hebben.
Kort na de overval dacht de politie de daders al te pakken te hebben. Ze kregen een melding dat er drie mannen waren aangehouden in de RandstadRail. Een van de drie mannen leek enigszins op een van de overvallers, de twee anderen hadden geen legitimatie bij zich.

Bekeuring

Na onderzoek bleek dat deze mannen niets met de overval te maken hadden. De twee mannen zonder identiteitsbewijs kregen een bekeuring.
De overvallers zijn drie blanke mannen in de leeftijd van 20-25 jaar. Ze hebben een normaal postuur. Alle drie de overvallers droegen een trainingspak, één van hen had een pet op.