Overwinning van Rijnsburgse Boys gaat in rook op

RIJNSBURG - Het kwam als een mokerslag aan bij Rijnsburgse Boys. In de laatste minuten gaven de Uien een 0-1 voorsprong uit handen tegen Kozakken Boys, dat volkomen onverdiend met 2-1 won.
De wedstrijd begon een uur te laat omdat de spelersbus van Rijnsburgse Boys vast kwam zitten in de enorme file die was ontstaan na een kettingbotsing op de A13. Heel de voorbereiding van trainer Niek Oosterlee ging de soep in, maar toch kwamen de Rijnsburgers niet in de problemen.
Tien minuten voor tijd leek Raily Ignacio Rijnsburg de overwinning te bezorgen. Hij maakte de 0-1. Via een strafschop maakte Arif Irilmazbilek. In de 89e minuut ging het helemaal fout toen Sjoerd van der Waal vrij mocht doorlopen en de 2-1 binnenschoot.
Rijnsburgse Boys speelde een uur met tien man omdat Jordy Stooker rood kreeg voor het neerhalen van een doorgebroken speler.
Scoreverloop Kozakken Boys-Rijnsburgse Boys 2-1 (0-1): 1-0 Jordy Stooker, 1-1 Arif Irilmazbilek, 2-1 Sjoerd van der Waal.