Feest met de Vosjes: spanning om de kerstboom

NOOTDORP - In deze feestmaand volgt TV West de familie De Vos. Ze wonen op het kamp in Nootdorp en runnen een vuurwerkhandel. Het optuigen van de kerstboom levert flink wat spanningen op in huize De Vos.
Iedereen heeft een mening bij De Vosjes. Theo hangt de kerstverlichting in de boom. Zijn zus Hedy kijkt toe, en bemoeit zich ermee: ‘Je moet altijd achter in de hoek beginnen’, wijst ze. Theo is eigenwijs en mompelt: ‘Ik begin waar ik wil’. Er ontstaat een discussie.
De dames kijken met opgetrokken wenkbrauwen toe. ‘Het hoort wel anders te hangen’, brengt Romana voorzichtig in. Maar Theo is het daar niet mee eens: ‘Ik vind het wel aardig hangen’, zegt hij.

'Het is ook nooit goed'

Romana krabt nog eens achter haar oor, en besluit opnieuw te beginnen. ‘Ik bemoei me er niet meer mee’, moppert Theo geërgerd. ‘Het is ook nooit goed’. Hij verlaat het huis.

Volgend jaar weer alleen

Hedy en Romana maken de kerstboom samen af. ‘Voor dit jaar is het goed’, besluit Romana. ‘Maar volgend jaar doe ik het weer alleen’.
Feest met de Vosjes wordt twee keer per weer uitgezonden in TV West Vandaag. De volgende aflevering is te zien op donderdag 19 december.