Instellingen

Feest met de Vosjes: Verwennerij op de zaak

NOOTDORP - In deze feestmaand volgt TV West familie De Vos. Ze wonen op het kamp in Nootdorp en runnen een vuurwerkhandel. De drukte in de zaak neemt langzaam toe. Zoon Theo besluit zichzelf daarom eens flink te verwennen.

Theo laat zijn kapper naar de vuurwerkhandel komen. ‘Ik ben vaste klant. Eén keer in de twee weken ga ik naar hem toe. Maar één keer per jaar moet hij naar mij komen’, vindt Theo.

De eerste grote lading met vuurwerk wordt bezorgd. De zoon van de familie maakt het zich gemakkelijk. Theo huurt een aantal tijdelijke krachten in voor het sjouwwerk. ‘Ik kijk of het goed gaat. En ik zorg ervoor dat ik niet door m’n rug ga’, grapt Theo.

Ook vader Coert wordt door zijn zoon aan het werk gezet. Hij helpt de klanten en wordt op pad gestuurd om een lunch te halen. ‘Heb je geen bacon meegenomen?’, vraagt Theo teleurgesteld. ‘Je hebt slecht inkopen gedaan pa.’

Feest met de Vosjes wordt twee keer per week uitgezonden in het TV West Nieuws. De volgende aflevering is te zien op Kerstavond.