Gouriye vervangt geschorste Kramer

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn heeft Ninos Gouriye aangewezen als vervanger van de geschorste Michiel Kramer in de wedstrijd PSV - ADO Den Haag.
De 22-jarige aanvaller is volgens ADO-trainer Steijn ‘… beter in staat om vanaf de linkerkant tussen de linies te spelen’.
Ninos Gouriye kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo. Hij kwam totnutoe in tien wedstrijden van ADO Den Haag in actie waarin hij één keer scoorde. 

Holla ontbreekt

Aanvoerder Danny Holla ontbreekt in de wedstrijdselectie van Steijn. ‘Holla lag eigenlijk tot gisteren wel op schema om in ieder geval mee te gaan. Als het dan nodig mocht zijn, zou ik hem nog kunnen inbrengen. Maar gisteren bleek dat het te vroeg was. De dokter, de technische staf, maar ook Holla zelf wilden het risico niet nemen’, aldus Steijn voor de wedstrijd tegen PSV.

Nog niet eerder om half vijf

De wedstrijd in Eindhoven tegen PSV begint om 16.30 uur en dat is volgens Steijn voor ADO Den Haag een vreemd tijdstip. ‘Volgens mij hebben we onder mijn bewind nog nooit op dit tijdstip moeten spelen, en dat is even wennen.’

Hopen op een stunt

Ondanks het vreemde tijdstip hoopt Steijn op een stunt van zijn ploeg tegen PSV. ‘Daarmee zouden we dan een rumoerig seizoen totnutoe toch nog op een positieve manier kunnen afsluiten.’
PSV – ADO Den Haag begint zondagmiddag om 16.30 uur en is vanaf 16.00 uur in de uitzending van Radio West Sport te volgen.