Bekende regiogenoten voetballen in Rijswijk voor kinderen met kanker

Joey Spaan alias Matsoe Matsoe
Joey Spaan alias Matsoe Matsoe
RIJSWIJK - Verschillende bekende regiogenoten komen dit weekend in actie voor het goede doel. In de Rijswijkse sporthal De Schilp wordt een zaalvoetbaltoernooi gehouden om geld in te zamelen voor kinderen met kanker. Dit is georganiseerd door de gemeente Rijswijk en verschillende voetbalverenigingen in die plaats.
Zondag zullen oud-spelers van ADO Den Haag de zaal betreden, zoals Frans Danen, Jeffey Talan en Rick Hoogendorp. Ook Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, is van de partij.
Veder spelen de Den Haag All Stars, met spelers als zaalvoetbalinternational Kees Thies en Zakaria Amrani (van topclub FC Marlene) en ZVV Den Haag spelers Jeffrey Brand en Martin van Eeuwijk.  Ook de Street Legends, een verzameling van Rotterdamse en Amsterdamse balkunstenaars (o. a. Ricardo Pinto en Jermaine Vanenburg) komen naar Rijswijk.
Het geld dat wordt opgehaald gaat naar KiKa, de stichting 'Kinderen Kankervrij'. KiKa richt zich op het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Klik hier voor meer informatie.