Instellingen

Autobranden, bekogelen brandweer en vuuroorlog Duindorp tegen Scheveningen op TV en Radio West

DEN HAAG - Omroep West doet 1 januari vanaf 7.00 uur op TV verslag van de gebeurtenissen in onze regio tijdens Oud en Nieuw. Radio West is met nieuws en Uit-tips vanaf 8.00 uur bij je.

In het TV West nieuws vanaf 7.00 uur alles over de jaarwisseling. Zo is er aandacht voor de circa 60 autobranden in en om Den Haag. Ook is er in deze nieuwsuitzendingen aandacht voor het bekogelen door omstanders van de brandweer in Gouda. Verder komen alle gebeurtenissen op straat uitvoerig aan bod.

Maar ook vrolijker zaken van de jaarwisseling komen aan bod. Zoals het titanengevecht tussen de Duindorpers en de Scheveningers over de bouw van de hoogste brandstapel op het strand van Scheveningen.

Verder namen we onder meer een kijkje in de Haagse Toren, in de volksmond Het Strijkijzer, om de feestelijkheden met Oud en Nieuw vast te leggen.

Er zijn tot 11 uur updates van het TV West Nieuws. Vanaf 11 uur zijn we live bij de Nieuwjaarsduik in Scheveningen met live bijdragen vanaf het strand, om 11.30 uur gevolgd door een live verslag van de Nieuwjaarsduik. Ook daarna zijn er geregeld updates van het TV West Nieuws. Vanaf 17.30 uur is het TV West Nieuws om het hele uur ook weer te zien.

Op de radio verzorgt Richard Grootbod tussen 8.00 en 12.00 uur een uitzending met nieuws en ook uitgaanstips. Vanaf 11.15 uur doen we op de radio live verslag van alle gebeurtenissen rond de Nieuwjaarsduik, met tussen 12.00 en 14.00 uur een aflevering van het programma Studio HB. Tussen 16.00 en 19.00 uur verzorgt Patrick van Houten op de radio een sfeervolle samenvatting van alle gebeurtenissen.