Hoe vier je 10 jaar Westland? Jij mag het zeggen!

Heineken bier
Heineken bier
REGIO - WESTLAND- De gemeente Westland is op zoek naar Het Beste Idee om het tienjarig bestaan te vieren.
Het jubileum van Westland wordt gevierd met een feestweekend. Dat wordt in het derde weekend van juni gehouden op een groot festivalterrein vlakbij Flora Holland in Honselersdijk.

'Grootste schuurfeest aller tijden'

De gemeente wil graag dat de Westlanders zelf met ideeën voor activiteiten komen om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Op de site www.westland10jaar.nl staan al wat voorbeelden: Het 'grootste schuurfeest aller tijden' organiseren of Westlands grootste koor, met alle mannen en vrouwen van het Westland.

Voor elk wat wils

De basis voor het feestweekend staat al. Op 19 juni is er een zakelijk evenement voor het Westlandse bedrijfsleven en de politiek. De dag erna wordt een festivaldag voor de amateurkunst gehouden.  Zaterdag 21 juni moet een familiedag worden met sport en spel en de Westlandse Cross met een feestavond. Zondag worden de Westlanders getrakteerd op Nederland Muziekland.

Het Beste Idee van Westland

Op de site www.Westland10jaar.nl kunnen ideeën nog tot 19 januari worden ingediend. Een jury zal een top tien samenstellen van de beste inzendingen. Daarna kunnen Westlanders stemmen op het idee dat zij het beste vinden. Dat zal dan ook echt worden uitgevoerd in het jubileum jaar.