Instellingen

Magiër Hans Klok maakt pijnlijke val bij repetitie voor laatste show in Den Haag

REGIO - Den Haag - Magiër Hans Klok is dinsdag bij het oefenen voor zijn optreden in het Haagse Danstheater hard ten val gekomen. Dat onthulde Klok dinsdagavond aan het Haagse publiek.

De magische show die Hans Klok dinsdagavond in het Haagse Danstheater geeft, sluit een langdurige tournee af. Klok kruipt voor het laatst in de huid van zijn grote voorganger Houdini aan wie deze show vol illusies een eerbetoon is.

Klok treedt volgende week op in Monte Carlo, hij is daarmee de eerste Nederlander die tijdens het beroemde circusfestival daar in de schijnwerpers staat. De illusionist presenteerde zijn Haagse publiek dinsdagavond een van de nummers waarmee hij optreedt. ‘Een primeur voor iedereen hier vanavond,’ aldus Klok die tijdens de repetities voor dit lastige nummer nog hard zei te zijn gevallen eerder deze dinsdag.

Hij droeg daarom elleboogbeschermers tijdens dit nummer in het Danstheater. ‘Maar het komt helemaal goed,’ aldus Hans Klok, die eerder in het tv-programma Westbusiness presenteert Frits! te gast was en vol trots daarin vooruitkeek naar zijn show in Monte Carlo.