'Opzoutuh mafkees!' ADO-fans boos op Jerson Cabral om selfie

DEN HAAG - Een onhandige actie van ADO-speler Jerson Cabral. De huurling van FC Twente maakte een selfie in de spelersbus van ADO, terwijl hij een petje met het wapen van Rotterdam droeg. Hij plaatste de foto van zichzelf op het sociale netwerk Instagram.
De pet schijnt erg populair te zijn onder fans van Feyenoord, de club waar Cabral als voetballer opgeleid werd. Extra pikant is dat de wedstrijd tegen Feyenoord over een paar weken op het programma staat. Op social media reageren ADO-fans boos op het kiekje van de geboren Rotterdammer.
Zo schrijft 'Dennis' op Facebook: 'Niemand die ook ingrijpt en over een paar weken tegen Feyenoord. Afgeven op de supporters als er richting Cabral gereageerd gaat worden dat dan weer wel? Opzoutuh mafkees!'

'Provocerend gedrag'

'Marcello' valt hem bij: 'En Steijn tolereert dit provocerende gedrag van zijn topspeler ook gewoon, ik had hem de bus of vliegtuig doorgeslagen.'
ADO Den Haag is op dit moment in het Spaanse Estepona voor een trainingskamp. Donderdagmiddag spelen de Hagenaars een oefenwedstrijd tegen KV Oostende.