Instellingen

OEPS: Borsten Goudse Jennifer Hoffman per ongeluk hit op internet

GOUDA - De Goudse actrice Jennifer Hoffman is onbedoeld een hit op internet. Althans, haar borsten. Jennifer heeft in de uitzending van Wie is de Mol? donderdagavond namelijk een spelopdracht op pijnlijke wijze tot een succes gebracht. Tijdens het tijgeren door een doolhof van pallets waren de borsten van de Goudse actrice ineens prominent in beeld.

Bij de opdracht moest Jennifer Hoffman zich een weg door een doolhof banen, op zoek naar een envelopje met geld. Uiteindelijk vindt ze het envelopje aan het einde van het bouwwerk. Daarbij bungelt haar boezem vol in het zicht van de AVRO camera's. De korte opname daarvan is inmiddels een grote hit op internet en verschijnt momenteel  op allerlei plaatsen op het wereldwijde web. Op website geenstijl.nl werden de beelden bijvoorbeeld binnen korte tijd al ruim 70.000 keer bekeken.

Vorige week ging het programma Wie is de Mol? van start. Naar de eerste aflevering keken zo'n 2,5 miljoen mensen. Volgens de kijcijfers zagen donderdag ruim 2,3 miljoen mensen de olijke tweeling van Hoffman in beeld verschijnen.