Nieuw onderzoek naar dood zwangere Nalina Bhoelai (30)

LEIDERDORP - In een flat aan de Raaphorst in Leiderdorp is donderdag veel politie op de been. Er wordt opnieuw onderzoek op locatie gedaan naar de dood van de 30-jarige zwangere Nalina Bhoelai.

door Vincent Veenman

Nalina Bhoelai werd eind oktober zwaargewond gevonden in het trappenhuis van haar flat. Agenten en ambulancepersoneel hebben nog geprobeerd haar te reanimeren, maar ze overleed later in het ziekenhuis.
'In eerste instantie werd gedacht aan een ongeluk', zei persofficier van justitie Wouter Bos destijds. 'Maar uit forensisch onderzoek bleek dat ook sprake kan zijn van een misdrijf.' Een 34-jarige man uit Leiderdorp werd aangehouden. Hij kent het slachtoffer, maar wat hun relatie was is nog niet bekendgemaakt.

Onderzoeksresultaten

Het onderzoek naar de dood van Nalina Bhoelai is inmiddels 2,5 maand aan de gang. Donderdag gaat de politie proberen aan de hand van de resultaten van dat onderzoek te achterhalen wat er precies is gebeurd.
De 34-jarige verdachte zit nog steeds vast. In november besloot de rechter-commissaris zijn voorarrest met 90 dagen te verlengen.