Instellingen

Ex-partner is verdachte in zaak dood zwangere Nalina uit Leiderdorp

LEIDERDORP - De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Nalina Bhoelai in Leiderdorp is haar ex-partner. Dat laat het Openbaar Ministerie weten aan Omroep West. Hij ontkent iets met de dood van de 30-jarige Nalina te maken te hebben.

Nalina Bhoelai werd eind oktober zwaargewond gevonden in het trappenhuis van haar flat aan de Raaphorst. Ze overleed aan haar verwondingen. Eerst werd gedacht aan een ongeluk, maar al snel doken aanwijzingen op dat mogelijk sprake is van een misdrijf.

De 34-jarige verdachte werd in november aangehouden en zit nog steeds vast. Donderdag legde de politie in de flat alle onderzoeksresultaten naast elkaar, in de hoop te kunnen bepalen wat er precies is gebeurd met Nalina Bhoelai. Ook de verdachte mocht daar zijn verhaal doen.

Zwanger

Nalina Bhoelai was enkele maanden zwanger. Of de verdachte de vader was, daarover wil justitie niets zeggen.

Wanneer de resultaten van het onderzoek van donderdag bekend worden, is onduidelijk. Justitie laat weten dat na het onderzoek van de afgelopen maanden het vermoeden van een misdrijf nog wel sterk is. Een van de redenen is dat een gekleurde tas, die Nalina Bhoelai altijd bij zich droeg, wordt vermist. Ondanks meerdere oproepen is de tas nog steeds niet gevonden. 'Dat past niet bij een ongeluk', zei persofficier van justitie Wouter Bos eerder.