Instellingen

Kane verrast uitverkocht Ahoy met suprise act

ROTTERDAM - De Haagse band Kane was donderdagavond de grote verrassing tijdens het concert Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Onaangekondigd verbraken de Hagenaars hun jaartje rust voor een optreden tijdens het massale popconcert.

Dinand Woesthoff en zijn mannen openden de avond met het nummer Come Together en speelden ook akoustische versies van de hits No Surrender, Rain Down on Me en Shot of a gun.

Andere dingen

In september kondigde de rockgroep aan in 2014 geen concerten te zullen geven 'om tijd te hebben om wat dieper op andere dingen in te kunnen gaan'. Groot was dan ook de verrassing toen de band donderdagavond als verrassingsact opdook in Rotterdam.

'Sorry dat we dat niet konden zeggen', schrijft gitarist Dennis van Leeuwen in een blog op de site van Kane. 'We zijn de surprise act, net als nog een paar andere Nederlandse coryfeeën trouwens. Het is volgens ons de vijfde keer dat we deze show doen. Het is altijd een feestje hier en het bier is nogal gratis. Als dat maar goed gaat.'

Golden Earring

Tijdens de zestiende Vrienden van Amstel Live wordt ook opgetreden door onder meer Golden Earring, Nick & Simon, Racoon en The Opposites.