Wim Rimmelzwaan uit Zoetermeer wint Arctic Challenge

ZOETERMEER - Wim Rimmelzwaan uit Zoetermeer en zijn compagnon Arie Ossewaarde hebben de Arctic Challenge 2014 gewonnen. De wedstrijd is een toertocht van meer dan 7.000 kilometer voor personenauto’s door Scandinavië.
De twee mannen deden ter ere van hun 60-jarige verjaardag mee aan de monsterrit. Op 11 januari vertrokken zij in hun 13 jaar oude BMW X5 richting de poolcirkel. Ruim 7.000 kilometer, voornamelijk in het donker met sneeuw en ijs en temperaturen tot 40 graden onder het vriespunt, later werd er op 18 januari in Nederland gefinisht.
Rimmelzwaan en Ossewaarde wisten, in een deelnemersveld van 19 auto’s, de vierde etappe op hun naam te schrijven en konden zo het eindklassement naar zich toetrekken.  ‘Het was onze droom om de Arctic Challenge te rijden en dan ook nog winnen met slechts één punt verschil. Fantastisch’, aldus Rimmelzwaan.

Debby en haar mannen

Wim Rimmelzwaan is dinsdagochtend te gast bij Debby en Haar Mannen. De winnaar van de Arctic Challenge vertelt dan over zijn belevenissen van de Arctic Challenge.