Instellingen

Door mishandeling mogelijk blijvend letsel bij 17-jarige Noordwijkse jongen

NOORDWIJK - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op een 17-jarige jongen in Noordwijk. Het slachtoffer houdt mogelijk blijvend letsel over aan de mishandeling

In de nacht van vrijdag op zaterdag vielen de daders de 17-jarige jongen rond 2.30 uur aan in de Abraham van Royenstraat. De jongen werd door vermoedelijk vier daders zwaar mishandeld. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen aan zijn gezicht op, mogelijk houdt hij blijvend letsel over aan de mishandeling.

Zoektocht naar getuigen

Voordat de mishandeling plaatsvond, hebben de vermoedelijke daders en het slachtoffer even voor een horecazaak aan De Grent gestaan. Tijdens de mishandeling waren er drie personen, vermoedelijk vrouwen, in de Abraham van Royenstraat. De politie is op zoek naar deze mogelijke getuigen. Het groepje stapte achter De Grent in een auto, waarschijnlijk een Volkswagen Golf.

De daders vluchtten na de mishandeling in de richting van het Picképlein. Het is niet bekend waar ze daarna heen zijn gerend. De daders waren waarschijnlijk vier jonge mannen, van wie er een donker halflang haar heeft. Deze dader droeg een wit t-shirt met daarover een iets donkerder gekleurd gilet of bodywarmer. Verder droeg de jonge man een opvallende spijkerbroek met gekleurde stiksels of scheuren aan de voorkant.