Instellingen

Kane-frontman Dinand Woesthoff zingt Olympisch lied

DEN HAAG - Het speciale nummer voor de Olympische Spelen is uitgelekt. Kane-frontman Dinand Woesthoff blijkt de vocalen voor zijn rekening te nemen van het nummer Legendary Lane.

Het gaat om het themanummer voor de Olympische Spelen. Op muziekdienst Spotify kwam een oplettende luisteraar het nummer al tegen, terwijl dat nog helemaal niet de bedoeling was. Hij dacht toen al dat het om de Haagse zanger Dinand ging, maar het nummer stond op Spotify onder een andere band geregistreerd: When We Are Wild. 

Het gaat om het themanummer voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen. Op muziekdienst Spotify kwam een oplettende luisteraar het nummer al tegen, terwijl dat nog helemaal niet de bedoeling was. Hij dacht toen al dat het om de Haagse zanger Dinand ging, maar het nummer stond op Spotify onder een andere band geregistreerd: When We Are Wild. 

De luisteraar schakelde muziekzender 3FM in, om te achterhalen of het daadwerkelijk Dinand was. Die bleek inderdaad de zanger te zijn, maar echt blij dat dat nieuws uitlekte leek hij aanvankelijk niet. 'Goed, dat was dus niet helemaal de bedoeling... Als in helemaal niet de bedoeling. Lekker thuiskomen zo... TBC. #evenbellen #HHH14', twitterde hij.

Dinand zonder Kane

Uiteindelijk ging de Haagse zanger maar met de billen bloot, en twitterde: 'Ok... F-up? JA, Kane? NEE, Solo? NEE... #HHH14? JA, Leuk? JA! Dus? Verder nog iets? NOPE #HHH14 #legendarylane'.

Dinand zingt overigens niet met zijn band Kane, maar welke band hij wel achter zich heeft staan is nog niet bekend. Beluister hier het lied in Spotify.