Raily Ignacio tekent voor nog twee seizoenen bij Rijnsburgse Boys

RIJNSBURG - De spits Raily Ignacio blijft nog twee seizoenen bij de Rijnsburgse Boys. Zondagavond tekende hij een nieuw contract. De spits reageert zelf met een aantal steekwoorden: 'Alles klopt, voelt goed, samenwerking is goed, lekker in m’n vel, dicht bij huis, grote club, warm, aardige mensen en publiek reageert prima'.
Ignacio is door zijn twee goals afgelopen zaterdag goed voor 13 goals dit seizoen. De club wil de ‘onnavolgbare rasspits’ daarom ook niet kwijt en ze zijn blij dat hij wil blijven.
Ignacio voelt zich thuis bij de Rijnsburgse Boys en ook hij was blij met het voorstel van de club. In het begin van het seizoen wist de voormalig ADO-speler niet tot scoren te komen, maar de laatste wedstrijden kwam hij goed op gang.  
'Het draait allemaal om de prestatie op het veld en dat gaat nu heel goed. Het gaat voor mij om goals voor het team en die maak ik hier', aldus de spits. 'Ook met de trainer kan ik het prima vinden, hij begrijpt me goed. Maar de samenwerking met de rest van de staf gaat ook prima, ik ben niet hoger of groter dan het team, ik voel me één geheel met de anderen. Natuurlijk moeten we wél hoger op de ranglijst komen, want in dit team zitten hele goede voetballers.'