Dik oog en hersenschudding na overval vishandel Den Haag

DEN HAAG - 'Hopelijk houdt mijn medewerker hier geen psychische klachten aan over', zegt eigenaar Mike Korf van de vishandel aan de Loosduinse Uitleg in Den Haag. Zijn zaak werd maandagavond overvallen. Daarbij raakte een medewerker gewond.
Mike Korf was op het moment van de overval zelf niet in de zaak, maar heeft zijn geschrokken medewerkers inmiddels wel uitvoerig gesproken. Bij de overval zijn flinke klappen gevallen. 'Hij heeft een dik oog en een hersenschudding’, vertelt Korf aan Omroep West.
Rond 18.10 uur, vlak voor sluiting van de zaak, kwamen de overvallers binnen. Het zou gaan om drie overvallers. Ze sloegen de medewerker neer en grepen naar het geld. De medewerker bleef liggen. 'Het is goed dat hij dat heeft gedaan’, zegt Korf.

Verdachte auto

Voor zover bekend hebben buurtbewoners niets gezien van de overval.  De medewerker heeft voor de overval wel een verdachte auto zien rijden. ‘Die verplaatste zich steeds. Had hij maar aan de bel getrokken.’
In totaal zou het gaan om een buit van 310 euro en de dagomzet, maar dat interesseert Korf niet. De daders zouden ook twee beveiligingscamera’s hebben meegenomen.