Willeke Alberti: 'Toen ik Johnny hoorde zingen liepen de tranen over mijn wangen'

REGIO - Den Haag - Zangeres Willeke Alberti wordt iedere keer weer geraakt als zij de stem hoort van haar zoon Johnny de Mol. Dit vertelde de zangeres aan Pierre Wind en Debby Roukens in het Radio West programma 'Debby en haar mannen'.
'Het is mijn moederhart, maar zijn stem doet me ook denken aan mijn vader.' Willeke en Johnny namen afgelopen zaterdag een nieuwe versie op van het nummer 'De Glimlach van een Kind'  voor Stichting het Het vergeten Kind waar Johnny ambassadeur van is.  De glimlach van een kind werd in 1968 voor het eerst uitgebracht door Willy Alberti en hij zong samen met zijn dochter in 1995 een nieuwe versie van het lied.
De samenwerking tussen moeder en zoon is een eenmalig project. 'We moeten het voor tv een paar keer live doen, maar daar blijft het bij. Voor Johnny is het eenmalig project.'

Uitverkocht

De zangeres is na 150 uitverkochte voorstellingen in de musical 'de Jantjes'dit seizoen wel weer terug in het theater met een eigen programma. In 'Zolang er maar liefde is' staat Willeke samen met een live band op het podium en zingt zij de allermooiste liedjes uit haar carrière. 'Het zijn mijn mooiste 20 liedjes, ik hoop dat de mensen dat ook vinden,' vertelde ze aan Pierre en Debby. Aankomend weekend is de zangeres te zien in onze regio; vrijdag in Zoetermeer en zaterdag in Katwijk.