VV Katwijk vervangt links- en rechtsback

dwight krolis en rydell tuinfort katwijk 2012
dwight krolis en rydell tuinfort katwijk 2012
KATWIJK - Topklasser VV Katwijk geeft zijn spelers Rydel Tuinfort en Dwight Krolis na dit seizoen geen nieuw contract. Dat heeft de technische commissie aan de twee verdedigers meegedeeld.
Linksback Krolis is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Katwijk. Rechtsachter Tuinfort speelt zelfs al een jaartje langer op de Krom. Beide spelers waren jarenlang een vaste waarde en maakten deel uit van het team dat vorig seizoen landskampioen werd.
Krolis zag het nieuws al een beetje aankomen. 'Aan alles komt een einde', vertelt hij op de clubsite. Vorig seizoen twijfelde de linksback al, toen vanwege zijn drukke werkzaamheden, dit seizoen had hij het gevoel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Krolis wil graag terugkeren naar Rotterdam, waar hij voor zijn tijd bij Katwijk onder andere voor Spartaan '20 speelde.

'Niet goed gepresteerd'

Tuinfort begrijpt het besluit van de clubleiding. 'De eerste helft van het seizoen hebben we niet goed gepresteerd, dus is het logisch dat Katwijk naar de nodige versterkingen op zoek gaat', zegt hij. Concrete plannen voor komend seizoen heeft hij nog niet. Tuinfort laat het allemaal op zich af komen, zegt hij. Voor Tuinfort werd met Omar Hamdi (VVSB) al een vervanger aangetrokken.