Instellingen

Rob Zandbergen vertrekt bij Rijnsburgse Boys

rob zandbergen rijnsburgse boys
rob zandbergen rijnsburgse boys

RIJNSBURG - Voetballer Rob Zandbergen komt volgend seizoen niet meer uit in de topklasse. De centrale verdediger van Rijnsburgse Boys vertrekt na dit seizoen naar eersteklasser Rijnvogels uit Katwijk.

De 22-jarige Zandbergen kwam de laatste tijd weinig aan bod in het eerste elftal van de Rijnsburgers. Bovendien werd onlangs directe concurrent Renee Troost voor 2,5 jaar vastgelegd.

Trainer Hein van Heek van Rijnvogels hoopt volgend jaar met zijn team in de hoofdklasse uit te komen. Rijnvogels staat op dit moment op de eerste plaats, op tien punten van concurrent Swift, dus die hoop is zeer reëel. Hij is blij met de komst van Zandbergen: 'Rob is inderdaad een groot talent en hele mooie aanwinst voor ons,' zegt Van Heek tegen voetbalindebollenstreek.nl.

'Hij kende een uitstekend debuut vorig jaar in Topklasse tegen Noordwijk', vervolgt van Heek. 'Dit seizoen speelde hij de eerste 6 wedstrijden, maar moest plaatsmaken voor een speler die terugkwam van een blessure. Ook past Rob in ons beleid: jong, talentvol en uit de regio.'