Reünie voor Haagse discotheek De Marathon

DEN HAAG - Liefhebbers van discotheek De Marathon krijgen de kans om nog één keer bijelkaar te komen. Op Eerste Paasdag wordt een reünie gehouden voor al het oud personeel, de DJ’s en belangstellenden. De reünie vindt plaats in Café Restaurant Luden, aan het Plein, in Den Haag. Dat zegt organisator Ben Manuputty in het Omroep West-programma Debby en haar Mannen.
Marathon-DJ Eric Benjamin komt sowieso draaien, dat heeft hij vandaag nog bevestigd aan Manuputty, die vanaf zijn 19de lange tijd uitsmijter was in het Haagse uitgaansleven. Meer namen wil Manuputty nog niet geven. ‘Ik heb verder nog geen bevestiging gekregen. Het zijn allemaal oude knarren geworden, straks moet ik me gaan verantwoorden, omdat ik dingen heb beloofd,’ grapt hij.
Discotheek De Marathon was een begrip in de jaren 70. De Marathon werd groot in de tijd dat de disco opkwam in Nederland.  ‘Iedereen in Den Haag kent De Marathon. Als je dat niet kent, ligt het aan jezelf,’ beaamt cabaretier en Debby en haar Mannen-presentator Fred Zuiderwijk, tijdens het interview met Manuputty.
Wie zich wil opgeven, moet de facebookpagina van Ben Manuputty de komende tijd in de gaten houden. Binnenkort opent hij een pagina voor de reünie, waar je je kunt aanmelden.