West-coryfee Agnes Kamstra lijsttrekker Politieke Partij Scheveningen

agnes kamstra goed
agnes kamstra goed
DEN HAAG - De in Den Haag bekende presentatrice Agnes Kamstra wordt lijsttrekker van de Politieke Partij Scheveningen.
Dat hebben de leden van die partij dinsdagavond besloten. We zijn hier heel gelukkig mee,’  aldus de voorzitter van de PPS, Maarten den Heijer.

Kamstra presenteerde in het verleden voor Omroep West diverse programma’s, zoals Van de Kaart waarin ze volgens een rechte lijn door de regio trok.  Ze ging erbij dwars door rivieren en over schuttingen. Het programma was erg populair.

Abbenhuis verder als SOS

Dat hebben de leden van die partij dinsdagavond besloten. We zijn hier heel gelukkig mee,’  aldus de voorzitter van de PPS, Maarten den Heijer.
Kamstra presenteerde in het verleden voor Omroep West diverse programma’s, zoals Van de Kaart waarin ze volgens een rechte lijn door de regio trok. Ze ging daarvoor dwars door rivieren en over schuttingen. Het programma was erg populair.
Tweede op de lijst is Edwin IJspelder, nu nog fractiemedewerker van de partij. Nummer drie is de Scheveningse onderneemster Mariska van den Berg.

Deelname PPS lange tijd onzeker

Het was enige tijd onzeker of de Politieke Partij Scheveningen zou meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Het bestuur van de partij  kreeg een meningsverschil met het eigen gemeenteraadslid Sandra Abbenhuis. Zij werd geroyeerd als lid, maar besloot wel in de raad te blijven zitten.
Abbenhuis was aanvankelijk van plan met een eigen partij aan de verkiezingen van maart mee te gaan doen: Stem Op Scheveningen (SOS). Maaar ze heeft een ernstige longontsteking opgelopen en ziet nu af van deelname.
Volgens Den Heijer gaat de PPS zelfbewust de verkiezingen tegemoet. Hij rekent erop dat de partij na 19 maart weer terugkeert in de raad. ‘We hebben een stevige lijst en gaan er vol vertrouwen tegenaan.’