Onverwachts vertrek Jennifer Hoffman uit Wie is de Mol?

GOUDA - Bijna 2,5 miljoen mensen hebben donderdagavond Jennifer Hoffman het programma Wie is de Mol? zien verlaten. De executie van de actrice uit Gouda kwam totaal onverwachts, veel fans van het programma zagen haar juist als de mol.
Jennifer Hoffman is de vierde kandidaat van deze reeks die een rood scherm te zien kreeg en het programma moest verlaten. Ze liet presentator Art Rooijakkers weten het spel een belevenis te vinden. ‘Het is te veel dit spel, het is zo leuk en dat wisselt met dat je het zwaar hebt.'  Door haar onverwachtse vertrek heeft de actrice nu wel door wie de mol is: ‘ja, nu weet ik het, maar te laat’. Hoffman hield de gemoederen dit seizoen flink bezig. Een ‘nippleslip’ tijdens een van de opdrachten was een grote hit op internet.
Medekandidaten reageerden teleurgesteld op het vertrek van de Goudse actrice. Musicalacteur Freek Bartels had haar executie niet zien aankomen. ‘Ik vind het heel erg vervelend en had het totaal niet verwacht. 'Ik dacht Jennifer is of de mol of een hele goede kandidate die de finale gaat halen. Niets is wat het lijkt, nu ze moet weg.'