Hockeyfeest op het Plein tijdens WK hockey

feestvreugde hockey dames kitty van male
feestvreugde hockey dames kitty van male
DEN HAAG - Een boekwinkel en een Westlandse kas op het terrein van het Kyocera Stadion, en een hockeyfeest op het Plein in Den Haag. Rond het WK hockey worden allerlei activiteiten georganiseerd.
In de tijdelijke boekwinkel van Paagman wordt onder andere voorgelezen aan kinderen. In de Westlandkas zullen tijdens het WK kookworkshops worden gegeven en gezonde lunchboxen worden verkocht.
Het Plein, vlakbij het Binnenhof, zal veranderen in het Haags Hockey Plein. Daar zijn tijdens het WK alle wedstrijden live te zien op grote schermen. Er komt een klein hockeyveld, waarop een streethockeytoernooi wordt uitgevochten. Ook staat het Plein elke dag in het teken van een ander deelnemend land. De organisatie hoopt bij wedstrijden van de Nederlandse teams op een grote oranjezee.
Bij de verschillende hockeyverenigingen in de omgeving worden ook allerlei activiteiten georganiseerd. Het WK hockey wordt gehouden in Den Haag en start 31 mei. Omroep West is officieel mediapartner. Kijk hier alle berichten terug over het WK hockey.