Instellingen

Wildschut niet fit genoeg voor treffen Heracles

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn kan dinsdagavond in de wedstrijd tegen Heracles Almelo niet beschikken over nieuwkomer Yanic Wildschut. De aanvaller ondervindt nog teveel hinder aan een spierblessure.

Steijn wil in het treffen met Heracles vasthouden aan dezelfde strijdwijze als tegen Heerenveen. ‘Ik denk dat wij het redelijk gedaan hebben. Nu spelen wij thuis en moeten wij het spel maken en Heracles de baas zijn’, vertelt de Haagse oefenmeester een dag voor de wedstrijd.

De Haagse club staat momenteel achttiende in de eredivisie en moet dinsdagavond winnen van Heracles Almelo om van de onderste plaatsen af te komen. ‘Dat is eigenlijk al het hele seizoen, dat we moeten’, vindt Steijn. ‘Het is vervelend dat je na de laatste competitieronde weer laatste staat. We hadden voor onszelf afgesproken dat we dat niet meer wilden, maar nu is het toch weer gebeurd door de verrassende uitslag tussen RKC en PSV’, zegt Steijn die doelt op de 2-0 overwinning van de Waalwijkers.

Steijn weet nog niet met welke elf hij start tegen Heracles. Naast Wildschut zijn ook Gianni Zuiverloon, Danny Bakker en Mathias Gehrt nog onzeker.