Team West zendt beelden uit van verdachten mishandeling Noordwijk

NOORDWIJK - Het opsporingsprogramma Team West zendt dinsdagavond de beelden uit van de vier verdachten van een mishandeling in Noordwijk op 18 januari. Een jongen werd daarbij in de Abraham van Royenstraat een aantal keer hard in zijn gezicht geslagen en brak zijn kaak op twee plaatsen.
Vorige week maakte de politie in Team West bekend dat de vier op camerabeelden waren vastgelegd.  Ze kregen daarop een week om zich te melden, anders zouden de beelden uitgezonden worden. De mannen hebben zich tot op heden niet gemeld.

Getuigen

Naast de vier mannen is de politie ook nog steeds op zoek naar drie getuigen die tijdens de mishandeling door de Abraham van Royenstraat liepen. Deze man en twee vrouwen hebben omgekeken en moeten hebben gezien wat er gebeurde. Ze zijn vervolgens in een zilverkleurige auto gestapt, mogelijk een Volkswagen Golf. Deze mensen zijn heel belangrijke getuigen voor de politie.
Naast de oproep aan de verdachten om zichzelf te melden, roept de politie ook tipgevers op om informatie door te geven. Iedereen die iets weet over de mishandeling of over de verdachten, wordt verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn op 0800-6070, of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.