Bloederige uitdaging voor Scheveningse voetballers

SCHEVENINGEN - De voetballers van SVC’08 Scheveningen bewijzen dat de uitdagende ‘Challenge’ van het TV West-programma LikeWest behoorlijk lastig is. Tot bloedens toe zetten de mannen van dit team alles op alles om een bal in een emmer te krijgen.
The Challenge is een internethype uit Schotland die via Israël nu in het Westen van Nederland  is beland. LikeWest gaat een pittige uitdaging aan met de voetbalclubs uit de regio. De spelers van het team moeten een bal tien keer naar elkaar koppen en tot slot in een emmer. SVC’08 is het eerste team dat deze Challenge in onze regio durft aan te gaan. In het filmpje is te zien hoeveel pogingen de Scheveningse voetballers hebben doorstaan. Voorafgaand aan The Challenge dacht het team er drie keer over te doen. Na afloop riep een van de spelers ‘Ik weet niet wie er allemaal nog gaan meedoen, maar ik wens ze veel sterkte’.
Kopt jouw team de bal in de emmer?
Kopt jouw voetbalteam de bal wel in de emmer? Geef je op voor The Challenge en mail naar likewest@omroepwest.nl
Filmpjes LikeWest
Met LikeWest biedt Omroep West een podium voor het ontdekken en delen van de leukste filmpjes. Het programma haalt wereldwijde internethypes naar het Westen en laat iedereen meepraten over pittige dillema’s. LikeWest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag te zien op TV West, direct na het TV West Nieuws. Ook een leuk filmpje om te delen? Stuur een berichtje via de Facebookpagina van Omroep West of mail naar likewest@omroepwest.nl