Instellingen

ADO Den Haag - Heracles Almelo vanaf 19.00 uur live op Radio West

DEN HAAG - ADO Den Haag speelt vanavond met Michiel Kramer in de spits tegen Heracles Almelo. Hij vervangt Danny Bakker. ADO Den Haag moet vanavond thuis winnen om van de laatste plaats in de Eredivisie af te komen. Omroep West doet live verslag van deze wedstrijd.

Nieuwkomer Yanic Wildschut moet nog wachten op zijn eerste minuten bij de Haagse club. Hij is nog niet fit vanwege een bovenbeenblessure. Mathias Gehrt is voor het eerst weer onderdeel van de selectie na zijn sleutelbeenblessure, maar trainer Maurice Steijn laat hem op de bank beginnen. Net als Zwinkels, Wormgoor, Gouriye, Kanon, Bakker en Cabral.

Eerder dit seizoen verloor ADO de wedstrijd tegen Heracles met 1-0. Toch spreken de statistieken in het voordeel van de Hagenaars: van de laatste veertien thuiswedstrijden tegen Heracles won ADO er negen.

Live verslag op 89.3 Radio West

Vanaf 19.00 uur begint de radiouitzending met Jim van der Deijl en Onno Hansum. Oud-speler van ADO Santi Kolk schuift aan bij de heren aan als analyst. De wedstrijd in het Kyocera Stadion begint om 19.45 uur.


Opstelling ADO Den Haag:
Coutinho, Malone, Zuiverloon, Beugelsdijk, Meijers, Holla, Van Haaren, Alberg, VanDuinen, Kramer, Schet. 

Opstelling Heracles Almelo: Pasveer, Schenkeveld, Veldmate, Rosheuvel, Bel Hassani, Linssen, Rienstra, Uth, Cziommer, Davidson en Te Wierik