Instellingen

Opsteker voor R.K.V.V. Westlandia

Opsteker voor R.K.V.V. Westlandia
Opsteker voor R.K.V.V. Westlandia

NAALDWIJK - Het is de Naaldwijkse voetclub R.K.V.V. Westlandia gelukt om de Challenge te halen in het nieuwe TV West-programma LikeWest. In 27 pogingen wisten zij de bal in de emmer te koppen.

Het dak ging eraf bij de club. 'Dit is geweldig, we hebben zo hard geoefend en je ziet het resultaat, riep één van de spelers dolblij'    

The Challenge is een internethype uit Schotland die via Israel nu in het westen van Nederland is beland. LikeWest gaat een pittige uitdaging aan met de voetbalclubs uit de regio. De spelers van het team moeten een bal tien keer naar elkaar koppen en tot slot in een emmer.

De Scheveningse club SVC'08 had eerder deze week het spits afgebeten en alles uit de kast gehaald, maar zonder succes. De spelers van het eerste elftal van R.K.V.V Westlandia hadden veel zelfvertrouwen en dachten in één poging klaar te zijn, maar de teller kwam uiteindelijk op 27.

Kan jouw team dit beter?

Kopt jouw team de bal in minder pogingen in de emmer? Geef je op voor The Challenge en mail naar likewest@omroepwest.nl

LikeWest

Met het nieuwe TV West-programma LikeWest biedt Omroep West een podium voor het ontdekken en delen van de leukste filmpjes. Het programma haalt wereldwijde internethypes naar het westen en laat iedereen meepraten over pittige dillemma's. LikeWest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag te zien op TV West, direct na het TV West Nieuws.

Ook een leuk filmpje delen? Stuur een berichtje via de Facebookpagina van Omroep West of mail naar likewest@omroepwest.nl