Zangeres Anouk: Zit je nou mijn kont te filmen?

DEN HAAG - Ze was als beginnend zangeres ook al niet op haar mondje gevallen. Zangeres Anouk geeft in haar eerste tv optreden de interviewer lik op stuk als hij haar filmt in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. 'Zit je nou mijn kont te filmen?', vraagt ze onder meer. Deze unieke beelden zijn donderdagavond te zien in het TV West programma LikeWest.
Op de beelden is een piepjonge Anouk te zien die, lachend en al peuterend in haar neus, zegt dat ze eigenlijk helemaal geen zin heeft in een interview. Maar vervolgens op een parkbankje een prachtige uitvoering van 'Sacrifice' zingt, een nummer wat een paar jaar later een hit werd. De beelden worden donderdagavond onthuld.
In het Omroep West archief zijn duizenden bandjes te vinden met juweeltjes van scenes; De huldiging van Barney in het Haagse stadhuis, Coldplay zingt O o Den haag op het Malieveld...Al deze momenten komen nog een keer voorbij In de LikeWest rubriek 'Throwback Thursday'.
Het tv programma Like West haalt wereldwijde internethypes naar het Westen en laat iedereen mepraten over pittige dillemma''s. LikeWest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag om 16.50 uur te zien op TV West, direct na het TV West nieuws.
Heb je zelf in het verleden een bijzonder moment gefilmd of wil je iets terugzien? Deel via likewest@omroepwest.nl