Instellingen

Ferry Mingelen leidt Studentenverkiezingsdebat in Den Haag

DEN HAAG - Politiek deskundige Ferry Mingelen gaat op 19 februari het Haagse Studentenverkiezingsdebat leiden. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart wordt in poppodium de SuperMarkt gepraat over onderwerpen als huisvesting voor studenten in Den Haag.

De Haagse Studentenvakbond heeft op basis van de peilingen van Maurice de Hond de PVV, PvdA, D66, VVD, CDA, Haagse Stadspartij en GroenLinks uitgenodigd.

Mingelen was jarenlang het gezicht van de Nederlandse parlementaire journalistiek, als duider voor Den Haag Vandaag, NOVA en Nieuwsuur. De Hagenaar nam eind vorig jaar afscheid, maar is nog wel te zien als politiek analist voor het tv-programma Pauw en Witteman.

Hoge opkomst

‘We zijn verheugd met de komst van Ferry Mingelen naar het Studentenverkiezingsdebat’, zegt Jemal Mohamed, voorzitter van de Haagse Studentenvakbond. ‘Zijn bekendheid zal ongetwijfeld zorgen voor een hoge opkomst bij het studentendebat’ aldus Mohamed.

Het studentenverkiezingsdebat vindt plaats in de SuperMarkt aan de Grote Markt. De inloop is vanaf 17.00 uur, aanmelden kan via info@haagsestudentenvakbond.nl.