Instellingen

EERSTE BEELDEN: Holland Heineken House in Sotsji

SOTSJI - De verslaggevers van Omroep West zijn aangekomen in Sotsji en geven een uniek inkijkje bij de opening van het Holland Heineken House.

Vrijdag gaan de Olympische Spelen in Sotchi van start en daar kan het Holland Heineken House natuurlijk niet bij ontbreken. De formule is vrijwel hetzelfde als de voorgaande jaren, maar dit keer heeft de organisatie 'The Legendary Lane' bedacht. In 'The Medal Celebration Hall' komt een spectaculair podium dwars door de zaal heen. Als er een huldiging plaatsvindt vormt het publiek langs de 'lane' een erehaag om de medaillewinnaars of winnaressen groots te verwelko00men voor de huldiging.

De sporters die een medaille winnen krijgen zelfs een eigen tegel in het Holland Heineken House. De tegels worden ter plekke gegrafeerd en in de 'lane' gelegd. Een soort van 'Walk of Fame' in Amerika, maar dan in Sotsji.

De komende weken zullen Guus Meeuwis, Roel van Velzen, The Handsome Poets, Nick en Simon, Gers Pardoel en vele dj's het Holland Heineken House op zijn kop gaan zetten.

Volg de Olympische Spelen bij Omroep West

Omroep West doet verslag van de Olympische Winterspelen in Sotsji. Onze verslaggevers Marjolein van den Berg en Bart Nolles zijn in de Russische stad aanwezig en brengen je het laatste nieuws over onze sporters, maar ook laten zij jou meegenieten van de sfeer in de stad. Zo zijn ze veelvuldig aanwezig in het kloppende hart van de Nederlandse enclave in Sotsji: het Holland Heineken House. Op deze pagina vind je het laatste sportnieuws, alle reportages en de mooiste foto's!