IJsselmeervogels in slotminuten naast Noordwijk

NOORDWIJK - Noordwijk heeft zaterdag in de slotfase een 0-1 voorsprong weggegeven tegen IJsselmeervogels. In de 87e minuut maakte Mark Rutgers 1-1. Uiteindelijk mag Noordwijk in zijn handen knijpen dat het in blessuretijd geen 2-1 werd.
In de eerste helft kreeg IJsselmeervogels een aantal kansen op de 1-0. Uiteindelijk was het Raymond Manuputty die Noordwijk op voorsprong zette. IJsselmeervogels leidde onnodig balverlies. De tweede helft telde vier grote kansen. Achmed Ahahaoui zag de 1-1 vanwege buitenspel afgekeurd worden. Bryan Braun miste een levensgrote kans voor open doel op de 0-2.
De druk van IJsselmeervogels werd Noordwijk in de slotfase te machtig. Mustafa Amezrine redde vlak voor tijd knap een schot van Mark Rutgers. Drie minuten voor tijd kopte Rutgers een voorzet van Nabil el Gourari alsnog binnen. Daarna zette IJsselmeervogels aan om de volle winst naar zich toe te trekken, maar een schot van Rutgers ging in de laatste seconde naast.
Scoreverloop IJsselmeervogels-Noordwijk 1-1 (0-1): 0-1 Raymond Manuputty, 1-1 Mark Rutgers.