ONS Boso Sneek wint spectaculair duel van Katwijk

KATWIJK - Katwijk heeft zaterdag met 5-3 verloren van ONS Boso Sneek. Het was een spectaculaire wedstrijd waarin Katwijk een 2-0 en 3-1 achterstand omboog in een 3-3 tussenstand. Op de 4-3 en 5-3 had de ploeg van Cees Bruinink geen antwoord.
Zwak ingrijpen van Jos Jansen leidde de 1-0 van Jacob Noordmans in. Na rust vielen er zes doelpunten binnen één kwartier: Chris de Wagt schoot de bal vanuit een vrije trap in het dak van het doel (2-0), Joost Leonard rondde een rebound doeltreffend af (2-1), Tjisse Kerkstraat maakte 3-1, Robbert Susan uit een strafschop 3-2 en de 3-3 kwam van de voet van Jeffrey Jongeneelen. Het zestal werd compleet gemaakt door Sandor van der Heijde (4-3). Het werd 5-3 door Rodi de Boer.
Katwijk verloor zaterdag voor de derde week op rij. De wedstrijden van bijna alle concurrenten werden afgelast. Afhankelijk van de resultaten tijdens die inhaalduels is het gat tussen Katwijk en de nacompetitie zeven tot tien punten. Het veilige gebied is acht tot elf punten verwijderd.
Scoreverloop ONS Boso Sneek-Katwijk 5-3 (1-0): 1-0 Jacob Noordmans, 2-0 Chris de Wagt, 2-1 Joost Leonard, 3-1 Tjisse Kerkstraat, 3-2 Robbert Susan (penalty), 3-3 Jeffrey Jongeneelen, 4-3 Sandor van der Heijde, 5-3 Rodi de Boer.