Omroep West verkiezingskaravaan komt naar Zoeterwoude

Stembiljet potlood rood
Stembiljet potlood rood
ZOETERWOUDE - Op maandag 10 februari zijn radio- en tv-verslaggevers van Omroep West de hele dag in Zoeterwoude om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
De dag wordt, in samenwerking met de lokale omroep Unity FM, afgesloten met korte live-radiodebatten vanuit  café De Meester, Zuidbuurtseweg 57-58 in Zoeterwoude. De zelfstandigheid van Zoeterwoude en de nieuwe zorgtaken van de gemeente zullen in ieder geval aan de orde komen.
We praten over hete hangijzers in de gemeente met kleine discussies en vooral veel verschillende meningen, een gesprek met politici en vooral met ‘gewone’ mensen.
Publiek is meer dan welkom!

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur ‘s middags zijn de verslaggevers regelmatig te horen op 89.3 Radio West. De bijdragen vanuit café De Meester in Zoeterwoude zijn op 10 februari te horen tussen 18.00 en 19.00 uur. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan.
Op Omroepwest.nl/verkiezingen is voor iedere gemeente een pagina beschikbaar met informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en de verschillende deelnemende partijen.
De Omroep West verkiezingskaravaan komt tot aan de verkiezingen op 19 maart elke dag naar je toe.