Debby Roukens: 'Radio maken is niet glamorous'

REGIO - DEN HAAG- Omroep West presentatrice Debby Roukens bijt vanavond het spits af in ‘Point of View‘ van Like West. Debby: ‘radio maken is helemaal niet glamorous‘. In ‘Point of View‘ dragen mensen met een opvallend leven of beroep een dag een helm met een camera erop bevestigd. Kijkers krijgen dan even het leven van een ander op hun netvlies.

Wat is het uitzicht van de glazenwasser die het allerhoogste raam van het Haagse Strijkijzer wast? Wat zie je als trapezeartiest. Hoe ziet een pizzakoerier de wereld vanaf zijn brommertje. We kunnen ons er allemaal wel een voorstelling van maken, maar wat zie je echt! In ‘Point of View’ zie je de wereld even door iemand anders ogen. Wekelijks te zien bij Like West. 

Met LikeWest biedt Omroep West een podium voor het ontdekken en delen van de leukste filmpjes. Het programma haalt wereldwijde internethypes naar het Westen en laat iedereen meepraten over pittige dillema’s. LikeWest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag te zien op TV West, direct na het TV West Nieuws. Ook een leuk filmpje om te delen? Stuur een berichtje via de Facebookpagina van Omroep West of mail naar likewest@omroepwest.nl