Debby Roukens geeft zich bloot op TV West

DEN HAAG - Omroep West presentatrice Debby Roukens heeft nooit eerder zoveel van zichzelf bloot gegeven in het kijkradioprogramma Debby en haar Mannen als maandag. Ze lag poedelnaakt op de massagetafel voor een ‘barefoot massage’.
Masseuse Kim Shin Young-van Adrichem masseert Debby anderhalf uur met haar blote voeten. Met deze vorm van masseren kan je je volle gewicht gebruiken om druk te zetten op bepaalde punten van het lichaam. Masseurs die hun handen gebruiken, krijgen vast last van hun polsen. Bij deze vorm van masseren loop je dat risico niet. Daarnaast kun je met je benen lange bewegingen maken over het hele lichaam. Debby voelt maar weinig verschil: 'Ik ben vaker gemasseerd, maar het voelt eigenlijk niet anders. Kim heeft hele zachte voeten.'Sjaak Bral kan zijn lach bijna niet onderdrukken: 'Debby wordt hier bijna uit elkaar gerukt!'. 
Debby is niet de eerste die onder de voeten van Kim Shin Young-van Adrichem belandde, eerder masseerde zij al niemand minder dan Paul McCartney van The Beatles en voetballer Dennis Bergkamp. Kim Shing Young-van Adrichem is verbonden aan BLOOM House of Health aan de Koninginnegracht in Den Haag. Een plek waar verschillende specialisten samenkomen die zich met gezondheid bezighouden. 
In eerste instantie zou het sidekick Sjaak Bral zijn die onder handen zou worden genomen. Hij weigerde, waardoor Debby naakt op de tafel belandde. Spijt van haar blote verschijning heeft Debby niet: 'Ik had verwacht dat ik op zijn minst mijn onderbroek aan mocht houden, maar voor een goede massage doe ik alles.'