Beugelsdijk: ‘Dat punt hadden we met Steijn ook kunnen halen’

DEN HAAG - ADO-speler Tom Beugelsdijk is van mening dat ADO Den Haag het punt dat de ploeg afgelopen vrijdag in Arnhem wist te behalen ook onder Maurice Steijn had kunnen pakken. ‘Ik vind het verschrikkelijk dat we nu wel een punt pakken. Dat hadden we met Maurice Steijn ook kunnen halen, aldus de centrale verdediger.
‘We hebben het te laat gehaald. We hadden er vertrouwen in, maar niet de kans gehad’, is Beugelsdijk van mening. ‘We hebben niet de kans gehad het seizoen af te maken, als je van RKC verliest en uit van Go Ahead Eagles dan hebben we wel degelijk kansen gehad, maar niet de kans om het jaar af te maken’, waarmee de verdediger doelt op het jaar afmaken met Steijn.
De Haagse trainer werd afgelopen woensdag ontslagen. Zijn ploeg verloor een avond daarvoor kansloos van Heracles Almelo (3-0). ‘Dat is duidelijk als je na 1.20 minuut achter staat en de linies daarna veel te groot houdt. Dan lijkt het alsof wij niet wilden winnen, maar dat geloof ik niet. Niemand wil achttiende staan. Ik kan mij wel voorstellen dat het er op het gezicht wel zo uitzag’, aldus Beugelsdijk.