Surfers uit hun dak met carnavalshit

Carnavalslied door surfers F.A.S.T. Surfdorp
Carnavalslied door surfers F.A.S.T. Surfdorp
DEN HAAG - De mannen van het F.A.S.T. Surfdorp bedwingen niet alleen de hoge golven in zee, ze kunnen ook nog zingen. De nieuwe muziekformatie ‘Schevedingen’ uit Scheveningen heeft een echte Haagse carnavalshit gemaakt.
‘Het Pijpielied ft. Café de Pijpiebar’ heeft na twee dagen al meer dan tweeduizend hits op Youtube. Het begon allemaal als grap. Het lied was eigenlijk bedoeld als cadeau voor de opening van de Pijpiebar, een voormalige paardentrailer omgebouwd tot bar. 'Tijdens het opnemen werd het steeds leuker, dus besloten we er een carnavalslied van te maken', aldus David Bender van het F.A.S.T. Surfdorp.
'Uiteraard willen we ook graag gaan optreden, ook in Limburg en Brabant', vertelt Bender enthousiast. En als je dan toch een carnavalslied hebt gemaakt, kan je er beter vol voor gaan. Daarom willen de zingende surfers ook meedoen aan de wedstrijd van de Carnavalshit van 2014 op radiostation 3FM. Carnaval barst op zondag 2 maart los.
Het F.A.S.T. Surfdorp kan wel wat vrolijkheid gebruiken. Het dorp moet namelijk verhuizen, maar de nieuwe locatie is nog niet bekend.