Hond Saar heeft het dik voor elkaar

DEN HAAG - Hond Saar heeft het dik voor elkaar. De kleine yorkshireterriër wordt namelijk comfortabel vervoerd in een buggy. Wie denkt dat een buggy alleen voor baby’s is heeft het dus mis. De hondenbuggy is een wereldwijde trend die steeds vaker in onze regio wordt gesignaleerd.
Het TV West-programma LikeWest spotte Saar in haar hondenbuggy op de Haagse Frederik Hendriklaan. Eigenaresse Natasha Leijendekkers: 'Kleine hondjes zijn kwetsbaar en zo bescherm ik Saar. Als ze haar behoefte wil doen geeft ze dat aan'.
Ook een trend gespot?
Op dinsdag 11 februari showt Saar haar hondenbuggy in LikeWest. Dit nieuwe tvprogramma van Omroep West haalt wereldwijde internethypes naar het Westen en biedt een podium voor het ontdekken en delen van de leukste filmpjes. LikeWest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag te zien op TV West, direct na het TV West Nieuws. Ook een trend gespot of een leuk filmpje om te delen? Stuur een berichtje via de Facebookpagina van Omroep West of mail naar likewest@omroepwest.nl