Graaf Willem II op twee in The Challenge

REGIO - Het is de Wassenaarse voetbalclub Graaf Willem II gelukt om The Challenge te halen in het TV West programma LikeWest. In 45 pogingen wisten zij de bal in de emmer te koppen en het dak ging eraf bij de club.
'Het is een geweldig gevoel, fenomenaal, riep één van de spelers.' Het eerste elftal van Graaf Willem II had er van te voren een hard hoofd in. 'Ik had eigenlijk gedacht dat we het niet zouden halen, maar na een wissel kwam de bal toch in de emmer.'
The Challenge is een internethype uit Schotland die via Israel nu in het Westen van Nederland is beland. LikeWest gaat een pittige uitdaging aan met de voetbalclubs uit de regio. De spelers van het team moeten een bal tien keer naar elkaar koppen en tot slot in een emmer.
Graaf Willem II staat met 45 pogingen op de tweede plaats, na R.K.V.V. Westlandia die eerder na 27 keer de bal in de emmer wist te krijgen.
Kan jouw team dit beter?
Kopt jouw team de bal in minder pogingen in de emmer? Geef je op voor The Challenge en mail naar likewest@omroepwest.nl
LikeWest
Met het nieuwe TV West programma LikeWest biedt Omroep West een podium voor het ontdekken en delen van de leukste filmpjes. Het programma haalt wereldwijde internethypes naar het Westen en laat iedereen meepraten over pittige dillemma's. Likewest is gekoppeld aan de Facebookpagina van Omroep West en is elke doordeweekse dag te zien op TV West, direct na het TV West Nieuws.
Ook een leuk filmpje delen? Stuur een berichtje via de Facebookpagina van Omroep West of mail naar likewest@omroepwest.nl