Hockeyclub Westland wordt trainingslocatie van Spanje en Argentinië

Ramon Alegre names Spanje in actie tegen Nederland (foto VI-Images/Orange Pictures)
Ramon Alegre names Spanje in actie tegen Nederland (foto VI-Images/Orange Pictures)
NAALDWIJK - De hockeyploegen van Spanje (mannen) en Argentinië (mannen en vrouwen) trainen tijdens het WK Hockey op de velden van Hockeyvereniging Westland in Naaldwijk. Dat heeft de hockeybond bekendgemaakt.
De Naaldwijkse club beschikt over hetzelfde kunstgrasveld als het veld dat voor het WK Hockey in het Haagse Kyocerastadion komt te liggen.
Voorzitter Wim Halverhout van H.V. Westland reageert verheugd op de komst van beide WK-deelnemers. ‘We zijn enorm trots dat we zowel het dames- als het herenteam  van Argentinië en het nationaal herenteam van Spanje mogen ontvangen op onze club. Het is mooi om van dichtbij mee te maken hoe een buitenlandse ploeg zich voorbereidt op het WK. We zullen er dan ook alles aan doen om de spelers zich thuis te laten voelen bij Hockeyvereniging Westland.’
Eerder werd al bekend dat de mannen en vrouwen van Nederland tijdens het WK trainen op het complex van HDM in Den Haag.
De Rabobank Hockey World Cup 2014 wordt van 31 mei tot en met 15 juni gehouden in het stadion van ADO Den Haag. Omroep West is officieel mediapartner van het evenement en besteedt uitgebreid aandacht aan het WK.