Topklasse: Rijnsburgse Boys vernedert Noordwijk

Rijnsburgse Boys-Noordwijk - Diederick Hoogerwaard en Raily Ignacio
Rijnsburgse Boys-Noordwijk - Diederick Hoogerwaard en Raily Ignacio
NOORDWIJK/RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft Noordwijk zaterdag een enorme dreun verkocht. De Rijnsburgers wonnen in Noordwijk met maar liefst 1-4.
Rijnsburgse Boys was een maatje te groot voor Noordwijk. Mark van den Boogaart stuurde Raily Ignacio weg. Nadat Ignacio met twee Noordwijkers had afgeschud, passeerde hij ook Mustafa Amezrine en schoof hij de 0-1 binnen. Danny van den Vijver kopte vijf minuten later, in de 23e minuut, de bal na een vrije trap van Kevin Winter in het doel.
In de tweede helft profiteerde Rijnsburg van de wind, die Van den Vijver en Ignacio in scoringspositie bracht. Ignacio mocht uiteindelijk de 0-3 op zijn naam schrijven. Van den Vijver gaf ook de assist voor het slotakkoord. Jeffrey Koemans kon Van den Vijvers voorzet binnenschieten. In blessuretijd redde Stefan Mertens de eer.
Noordwijk ziet concurrent Capelle één punt uitlopen. Noordwijk heeft nu drie punten achterstand op de Capellenaren, maar wel een wedstrijd meer gespeeld. Capelle staat op een nacompetitieplaats; Noordwijk veertiende, een plek die directe degradatie inhoudt.
Scoreverloop Noordwijk-Rijnsburgse Boys 0-4 (0-2): 0-1 Raily Ignacio, 0-2 Danny van den Vijver, 0-3 Raily Ignacio, 0-4 Jeroen Koemans, 1-4 Stefan Mertens.