Supporters halen verhaal bij Cees Bruinink (Katwijk)

KATWIJK - Een groep supporters van Katwijk heeft zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen Capelle verhaal geprobeerd te halen bij trainer Cees Bruinink. Stewards van de Katwijkse voetbalclub voorkwamen dat de fans de kleedkamer konden bereiken.
'99 procent van onze supporters zijn fantastische mensen. Die zijn er iedere week en blijven achter de ploeg staan. Zij staan dag en nacht voor de club klaar. Raddraaiers heb je er altijd tussen zitten. Dat is jammer', reageerde Bruinink op het voorval. Na vier nederlagen op rij speelde Katwijk gelijk tegen Capelle.
Katwijk heeft weliswaar evenveel punten als hekkensluiter Ter Leede, maar omdat de Sassenheimers een wedstrijd minder hebben gespeeld staat Katwijk laatste. De ploeg van Bruinink heeft nog negen wedstrijden de tijd om zeven punten achterstand goed te maken. FC Lisse, die op een nacompetitieplaats staat, heeft een wedstrijd minder gespeeld.
'We doen er met z'n allen 300 procent aan. Ook de hoofdsponsor, die tevens voorzitter van Stichting Topvoetbal Katwijk is, staat volledig achter de spelersgroep en technische staf. We hebben met elkaar fouten gemaakt waardoor we op deze positie staan. We doen ons stinkende best om te zorgen dat we er alsnog in blijven. Maar dat wordt ontzettend moeilijk.'