Quick Boys lijkt af te haken voor de titel

Quick Boys - DVS '33 Ermelo
KATWIJK - Met een gelijkspel tegen DVS '33 Ermelo lijkt Quick Boys niet meer mee te doen voor de titel in de Hoofdklasse A. In Katwijk werd het 1-1 in een wedstrijd die te lijden had onder de harde wind.
Vlak voor rust kwam Quick Boys door een doelpunt van Jeroen Ketting op voorsprong. Maar halverwege de tweede helft wist Maurice de Ruiter van DVS '33 de score gelijk te trekken. In de slotfase hadden beide teams nog wel kans op de overwinning met een bal op de paal van het doel van Quick Boys en een bal van de lijn gehaald voor het doel van DVS '33. Door dit gelijkspel blijft Quick Boys tweede.
FC 's- Gravenzande mag in de handen knijpen met een punt tegen Smitshoek. In Barendrecht werd het 2-2, mede door doelpunten van Lopes de Brito en Van den Berg. De club uit Barendrecht verdiende het om te winnen, maar vergat te na rust de wedstrijd in het slot te gooien. Dankzij dit punt bezet 's-Gravenzande de tiende plek in de Hoofdklasse B.
Een plaats hoger staat Jodan Boys uit Gouda. Zij speelden uit tegen Oranje Wit en wisten al in vroeg in de wedstrijd op 2-0 te komen. De thuisploeg maakte het de Gouwenaars nog even lastig door de 1-2 te scoren, maar uiteindelijk werd het een makkelijk4-2 overwinning voor Jodan Boys. Doelpuntenmakers voor Jodan Boys: Heerkens, Borsboom, Van Lunteren en Brank.