Verkiezingskaravaan: het verpatsen van de zondagsrust en de openbare ruimte staan centraal in Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen bord
Gemeente Waddinxveen bord
WADDINXVEEN - De Omroep West-verkiezingskaravaan is woensdag in Waddinxveen. Radio- en tv-verslaggevers van Omroep West doen de hele dag verslag van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
In Waddinxveen ondergaan rotondes een gedaantewisseling. Bedrijven sponsoren inmiddels twee rotondes en ze laten dat zien ook. Eén rotonde is voorzien van een heimachine en bouwmateriaal. Bij een andere rotonde staat een rood autootje. Volgen meer rotondes of straten? De politiek is verdeeld. Hoe ver mag het bedrijfsleven gaan met reclame in de openbare ruimte?
Waddinxveen krijgt na jaren praten en procedures een nieuw winkelcentrum. Dat gaat in november open. Maar mogen de winkels daar wel open op zondag?

Radiodebat

De dag wordt afgesloten met korte live-radiodebatten vanuit café Zinne, Nesse 20 in Waddinxveen. Iedereen is daar welkom!

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur ‘s middags zijn de verslaggevers regelmatig te horen op 89.3 Radio West. De bijdragen vanuit café Zinne in Waddinxveen zijn op woensdag te horen tussen 18.00 en 19.00 uur. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan.